Veckans följare

Vi arbetar ständigt med att hitta nya samarbeten för oss och våra kunder och genom detta tar vi fram unika erbjudanden för våra vänner och följare. Varje vecka ger vi även bort fina produkter från våra kunder.

Att följa oss ger dig många intressanta kunskaper och inblickar i e-handel, men vi tror på att belöna lojalitet och tar det ännu ett steg längre.

Varje fredag så väljer vi ut en aktiv följare som får en fin produkt från en av våra kunder. Villkoren är att du följer oss i flera kanaler, samt har varit aktiv att gilla eller kommentera våra inlägg och delat dem med vänner.

New Amsterdam väljer ut vilken person vi anser har varit mest aktiv under veckan. Varje vecka presenteras den personen helt öppet på denna sida med en motivering som alla kan ta del av. Då personen är utsedd kontaktas den och kan därmed välja att avstå produkten för att få chansen vid senare tillfälle.

För att kunna belöna alla våra vänner rättvist, så kan samma person endast en gång per halvår bli utsedd att få en produkt.

Veckans följare:

27 jan: Presentkort segway: Johan Lönnqvist (följare på Facebook och Instagram som gjort flera kommentarer och likes under veckan)

3 feb: Presentkort segway: Ida Frykler

10 feb: Presentkort segway: Karin Edenloth

17 feb: Presentkort segway: Simon Rothelius

24 feb: Presentkort segway: <vinnare ej utsedd>

Kontakta Oss