Varumärkesidentitet

varumarkesidentitet

Varumärkesidentitet

Varumärket är det starkaste du har. De första sekunderna en personer kommer i kontakt med ditt varumärke är då uppfattningen bildas som sedan tar lång tid att ändra.

Då handeln har digitaliserats har det också blivit betydligt enklare för konsumenter att jämföra produkter och priser, transparensen har ökat och det blir lättare att importera produkter från utlandet. Varumärken kan också nå sina kunder direkt istället för att gå via återförsäljare. Det är svårt att konkurrera med priset, då det nästan alltid finns någon som är beredd att sälja samma vara till lägre pris. Varumärket har alltid varit centralt men blir idag och framöver ännu viktigare.

Vi har all expertis för att ta fram ditt företags varumärkesplattform och anpassa den till dagens digitala verklighet. Med hjälp av vårt partner BAS utformar vi den grafiska identitenten såsom logotyp, typsnitt, formspråk, mönster, färg, bilder, symboler och skapar en verktygslåda för både fysiska och digitala sammanhang.

Vi hjälper dig att identifiera och uttrycka din värdegrund, mål och vision och låta dessa genomsyra hela varumärket, alltifrån den grafiska profilen till hur butikerna utformas, hur kommunikation sker med kund och tonalitet. Vi skapar ett helthetskoncept och ett varumärke som gör skillnad.

Boka en kostnadsfri workshop så berättar vi mer.

Kontakta Oss